Zoek een voorstelling

Wij zijn

Impact Entertainment

Wij stellen ons graag aan u voor!

Over ons

Impact Entertainment is een impresariaat; ook wel theaterbureau genoemd.
Wij vertegenwoordigen een keur aan Nederlandse en buitenlandse artiesten, gezelschappen en producenten.
Wij zijn ontzettend trots op onze stal!

Impact Entertainment gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Hoe we dat doen vindt u onder https://www.impactentertainment.nl/privacy

Wat doen we?

Ruim voor aanvang van een theaterseizoen presenteren wij de artiesten en voorstellingen aan de theaters zodat zij een keuze kunnen maken voor hun programmering van dat aankomende seizoen. De theaters boeken vervolgens voorstellingen bij ons en ons doel is om alle logistieke wensen van theaters, producenten en artiesten samen te laten komen in een mooie tournee langs de verschillende theaters.

In het voorjaar voorafgaande aan het seizoen dat in september begint, presenteren de theaters hun programma aan het publiek via brochures en websites waarin onze voorstellingen opgenomen zijn. Vanaf dat moment kan het publiek bij de theaters een kaartje kopen. Tijdens het theaterseizoen begeleiden we zowel producent en artiest als theaters in de productionele, publiciteitsmatige en zakelijke voorbereiding en uitvoering van de voorstellingen.

Waar doen we het voor?

Onze klanten zijn theaters en producenten/artiesten. Maar we doen het uiteindelijk samen met hen voor jou, ons publiek! Even je zinnen verzetten? Even er tussen uit, een andere wereld. Amusement of juist bezinning? Pak een avondje theater!

Een avond lachen met je partner bij een aanstormend cabarettalent, met vriendinnen naar een hilarische meezingvoorstelling, of met de kinderen naar de middagshow van hun favoriete held? Jou een verrassende, hilarische of ontroerende middag of avond bezorgen, daar doen we het voor.

Wat bieden we?

We hebben het allemaal: cabaret, musical, familievoorstellingen, toneel, dans, opera, meezingen, muziekconcerten, dinnershows, pianoconcert of het beste van de internationale theaterfestivals. Van Groningen tot Maastricht en van Alkmaar tot Enschede.

In grote luxe theaters met stoelen van rood pluche maar ook in intieme kleine zalen op bijzondere locaties. In vele verschillende prijsklassen, want een avond theater hoeft helemaal niet duur te zijn. De keuze is aan jou. We hopen dat onze website je helpt kiezen.

Zakelijke markt

Relaties of werknemers te trakteren op een mooie theaterervaring? Met bedrijfsuitjes, evenementen, congressen en customer loyalty-programma’s hebben wij ruime ervaring.
Die ervaring leert ons wel dat een gesprek over specifieke wensen tot het beste advies leidt. Bel of mail ons daarom bij interesse.