Zoek een voorstelling

Frans Mulder

Vertelt en zingt… tot ie Purper ziet

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Locatie Theater Kassa Kaarten

Waar gaat de voorstelling over

Het is alsof je bij hem thuis tussen de schuifdeuren zit, zo intiem en zonder enige opsmuk vertelt Frans Mulder, bekend van theatergroep PURPER, in zijn programma ‘…Tot ie PURPER ziet…’ over de ups, downs, tops en flops in zijn professionele maar ook persoonlijke leven.

Dit doet hij met zoveel humor en zelfspot dat er, ondanks de intieme setting, regelmatig hilarische lachsalvo’s klinken en het publiek van de ene verbazing in de andere valt. Openhartig, geestig, scherp en vaak onthutsend eerlijk deelt Frans, met als leidraad een aantal korte maar veelzeggende anekdotes over de oorlogservaringen van zijn vader, zijn visie op zijn eigen en ons aller leven.

Daarnaast zingt hij een aantal van zijn mooiste liedjes (o.a. ‘Zeilen op de wind van vandaag’ en ‘Jaloezie’).

Frans Mulder schrijft zijn hele leven al liedjes. Ook schrijft en schreef hij conferences, sketches en verhalen voor onder anderen; Simone Kleinsma, Angela Groothuizen, Karin Bloemen, Gerrie van der Klei, Purper, Adèle Bloemendaal en Willem Nijholt.

Frans Mulder is genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs (2015/2016) voor het lied ‘Wonderlijk’ uit ‘Simone!’, de theatershow van Simone Kleinsma.

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Relevante voorstellingen

Mischien zijn deze voorstellingen ook interessant voor u?