Zoek een voorstelling

Karin Bloemen

Volle Bloei

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Locatie Theater Kassa Kaarten

Waar gaat de voorstelling over

Wanneer ben je in de bloei van je leven? Sommige mensen bloeien al volop in hun jonge jaren, voor anderen begint het leven na hun 40ste en sommigen bloeien pas echt op als ze met pensioen zijn. Tenminste, dat lijkt zo… Karin Bloemen brengt met dit programma een avond vol energie en inspiratie, zodat u na afloop weer helemaal opgeladen bent en voelt: de bloei van mijn leven is nu! Vol overgave zet ze al haar talenten in om dit doel te bereiken; zingend vanuit de grond van haar hart, grappen makend met haar vele gezichten… en misschien pakt ze zelfs haar dirigeerstokje er wel bij! Ja, wie houdt er nou niet van Bloemen in volle bloei?

Om ook talent in de knop tot volle bloei te laten komen, geeft Karin in elke voorstelling een lokaal talent de mogelijkheid om een nummer te komen zingen. Voor meer informatie: www.labloemen.nl

Cast
Karin Bloemen en band

Creatives
Regie Marnix Busstra

Quotes

“Het kan niet op, bij Karin Bloemen. In haar nieuwe theatershow ’Volle bloei’ pakt ze uit met alles wat ze in huis heeft. Dus komt ze met nóg betere liedjes, nóg mooiere kostuums en brengt ze nóg meer spektakel met licht en decor.”
Noord Hollands Dagblad

“In een geestige scène in haar nieuwe programma ‘Volle Bloei’ speelt Karin Bloemen een agressieve, Engelse lerares die ons op overdonderende wijze vertelt hoe je famous wordt. Als deze vrouw daarna MC Hammer doet is het feest compleet.”
NRC

“...het zorgvuldig opgebouwde mengsel van melancholie en hoop waarmee een stralende Bloemen op betoverende wijze de harten van de toeschouwer weet te raken.”
Leeuwarder Courant

“Het mooiste muzikale moment is een Nederlandse vertaling van Joni Mitchells Both sides now.”
Volkskrant

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Facebook Twitter

Video

Relevante voorstellingen

Mischien zijn deze voorstellingen ook interessant voor u?