Zoek een voorstelling

Michiel Borstlap

Velvet

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Locatie Theater Kassa Kaarten

Waar gaat de voorstelling over

‘Velvet’, het nieuwe album van Michiel Borstlap. Een nieuw hoogtepunt in zijn reeks indrukwekkende soloalbums. De ruimte die hij tussen de noten speelt zorgt voor een wonderbaarlijke spanning.

‘Velvet’ vertelt over vriendschap en verlangen en heeft zijn naam te danken aan het thuistheater van Michiel dat de naam ‘The Velvet Room’ draagt. Hier staan onder andere een Steinway D vleugel en de upright piano waarop Michiel heeft leren spelen in zijn jeugd. Op deze piano componeerde Michiel vijf nummers voor dit nieuwe album. De social media waren zeer lovend over het bijzondere geluid van de piano. En dus besloot Michiel zijn honderd jaar oude piano mee te nemen op tour. In maart 2017 speelde Michiel zijn première in een uitverkochte zaal in Utrecht. Hij kreeg een minutenlange ovatie en overweldigende reacties.

Borstlap won in het verleden, als eerste niet-Amerikaan, de prestigieuze Thelonious Monk Composers Award. Ook bemachtigde hij een Gouden Kalf bij de film ‘Tiramisu’ en won hij een Edison Award.

Het unieke geluid van zijn eerste piano samen met het charismatische spel van Michiel Borstlap maakt dat je deze ‘Velvet’ tour niet wil missen!

Quote

Meesterlijk spel van Michiel Borstlap *****

- Theaterparadijs -

Lees hier het hele artikel

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Facebook Twitter

Relevante voorstellingen

Mischien zijn deze voorstellingen ook interessant voor u?