Zoek een voorstelling

Opera die Zauberflöte

Magische operabeleving

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Locatie Theater Kassa Kaarten

Waar gaat de voorstelling over

‘Die Zauberflöte’ is de meest gespeelde opera van Mozart en behoort daarmee tot het onverwoestbare repertoire. Ook ruim tweehonderd jaar na de première blijft de voorstelling een publiekstrekker. Niet alleen vanwege de prachtige muziek, maar ook omdat de rijke symboliek van het sprookjesverhaal verwijst naar thema’s van de wereld van vandaag.

Het loslaten van je kind en de zoektocht naar de ware liefde zijn nog altijd actueel. Ook het streven naar kracht, schoonheid en wijsheid zien we nog dagelijks om ons heen. En hoe lastig is het niet om als mens van goede wil op het rechte pad te blijven? Nee, we willen echt niet liegen. En toch doen we het. Die worsteling tussen goed en kwaad vormt de leidraad van de ‘Die Zauberflöte’. Waarbij het licht het uiteindelijk wint van de duisternis.

In deze betoverende uitvoering neemt de Staatsopera van Tatarstan het publiek mee naar een Harry Potter-achtige sfeer. Die vormt het ideale decor voor de vele wonderbaarlijke verwikkelingen met geheime deuren, gevaarlijke opdrachten en goede én kwade toverkrachten. Zo wordt het een magische operabeleving van formaat!

De opera wordt in het Duits gezongen, er is Nederlandse boventiteling.

Gezelschap:
Staatsopera van Tatarstan

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Facebook Twitter

Relevante voorstellingen

Mischien zijn deze voorstellingen ook interessant voor u?