Zoek een voorstelling

Perlas del Amor

CaboCubaJazz

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Locatie Theater Kassa Kaarten

Waar gaat de voorstelling over

Liefde en muziek zijn de twee vleugels van de menselijke ziel is een bekend gezegde. Zolang de liefde bestaat, wordt ze bezongen. Parels van liefdesliederen, van donker verdriet, van liefde voor je kinderen, van ontbrekende liefde, van liefde die wegtrekt en dan weer terugkomt, van de zoete nasmaak van kalverliefde, van een liefde die taai is en blijft.

De bevallige en in onze streken neergestreken parels, waaronder de beste zangeres van Kaapverdië Dina Medina, bezingen de liefde die hen verbindt met Kaapverdië, met Cuba, en met nog veel verder. Begeleid door de de rauw-swingende muziek van de rasmuzikanten van het internationaal gelauwerde CaboCubaJazz.

Dina Medina won in 2013 de Cabo Verde, als beste zangeres van Kaapverdië. CaboCubajazz is een internationaal hooggeprezen formatie met een unieke sound, die Afrika en Latijns-Amerika verbindt. Een bijzonder concert vol warme klanken en gevoelens.

Perlas del Amor is de opvolger van het succesvolle Perles d’amour waarin Afrikaanse zangeressen de liefde van hun continent bezongen. Perlas del Amor gaat de grote zee over, van Kaapverdië naar Cuba. Met bijzonder swingende liedjes van en over liefde.


Cast

CaboCubaJazz (Kaapverdië, Duitsland, Cuba, e.a.) bestaande uit:
Dina Medina zang, Carlos Matos piano, Nils Fischer percussie, Alberto Caicedo zang, Pablo Martínez trombone, Joe Rivera trompet, Yerman Aponte bas, Armando Vidal drums/zang

Creatives
Nils Fischer, Carlos Matos, Marcel van Zijl

Quotes
Het resultaat is een stevig groovende melange van opwindende vraag- en antwoordzang, sensuele melodieën en weldadige koortjes, opgefleurd door sterke arrangementen en improvisaties door en voor blazers. Medina’s fluwelen stem en doorvoelde voordracht garanderen de authenticiteit
**** Volkskrant

Unprecendented blend of rhythms and forms … seductive grooves and intriguiging melodies
Pick Of The Month - Latin Beat USA

Een mix van mellow Cabo, ruig Cuba, misschien wel de perfecte versmelting.
Miced World Magazine

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Facebook

Relevante voorstellingen

Mischien zijn deze voorstellingen ook interessant voor u?