Zoek een voorstelling

Pip Utton - Shakespeare in love

Shakespeare in love

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Locatie Theater Kassa Kaarten

Waar gaat de voorstelling over

De Engelse meesteracteur Pip Utton slaagt er als geen ander in om historische personages tot leven te wekken. Na zijn succesvolle voorstellingen rond grootheden als Winston Churchill en Charlie Chaplin, haalt hij nu de beroemde auteur William Shakespeare dichtbij. Op basis van de gevoelsrijke teksten van de beroemde schrijver, brengt de acteur een voorstelling met de liefde als leidraad.

In dit soloprogramma vol hartstocht komen alle aspecten van de liefde aan bod: het verlangen, het opwindende gevoel van verliefdheid, maar ook de angst voor de afwijzing en het verdriet om de voorbije liefde. ,,Je kunt tien diploma’s halen, maar de les van de liefde leer je van het leven zelf’’, zegt de acteur. ,,De poëzie en de toneelstukken van Shakespeare zijn daarbij gouden inspiratiebronnen.’’ Hij schetst dat je de liefde altijd en overal kunt tegenkomen. ,,Leeftijd, achtergrond of opleiding speelt geen rol: de liefde duikt zo maar op. Of je wilt of niet.’’

Trouwens: denk nu niet alleen aan vlinders in je buik. Want ook over de liefde van ouders voor hun kinderen (en andersom) weet Utton veel moois te zeggen. Een avond vol gevoel en wijsheid, met een voorstelling die je in het hart raakt.

Engels gesproken

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Facebook Twitter

Video

Relevante voorstellingen

Mischien zijn deze voorstellingen ook interessant voor u?