Zoek een voorstelling

Roos Blufpand

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Locatie Theater Kassa Kaarten

Waar gaat de voorstelling over

Roos Blufpand verbaast. Ze raakt, is klein en daardoor juist heel groot. Het is zoals het is. En die kwetsbaarheid maakt Roos zo sterk.

Na het uitkomen van haar tweede plaat Hoe dan en de albumtour langs onder andere popzalen, volgde in seizoen 2016/2017 haar tweede theatertour door Nederland. Een talent bloeide op en veroverde harten. Haar theatershow geeft de hedendaagse strijd weer van een jonge vrouw van 23. Carpe diem? De wereld redden? Gaat dat samen? Want hoe kan zij de mensheid bijstaan en tegelijkertijd een kater hebben van gisteravond? Hoe kan zij kritisch blijven zonder die o, zo fijne roze bril af te zetten?

Roos is geboren om op het podium te staan. Samen met haar muzikanten maakt ze iedere show tot een belevenis vol indrukwekkende liedjes die niet alleen aanstekelijk zijn, maar die je tevens aan het denken zetten.

Quotes

“Van uptempo tot prachtig ingetogen, het maakt Roos niet uit ze doet het met een flair alsof ze al tientallen jaren de grote podia bespeelt”
Cultuurpodium.nl

“Roos bewijst een getalenteerd liedjesschrijfster te zijn die definitief een plaats verdient in het huidige Nederlandstalige muzikale landschap”
Podiuminfo.nl

“Muziek die soms swingt en rockt, maar ook op z’n tijd genuanceerd is en de gevoelige snaar weet te raken”
Plato Mania

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Facebook Twitter