Zoek een voorstelling

The Simon & Garfunkel Story

Van The Sound of Silence tot Central Park

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Locatie Theater Kassa Kaarten

Waar gaat de voorstelling over

The Simon & Garfunkel Story vertelt het meeslepende verhaal over twee schoolvrienden uit New York die uitgroeien tot het meest succesvolle duo aller tijden. Met hun stemmen, hun uiterlijk en hun kleding halen ze het beroemde tweetal verbluffend dichtbij.

Bij dit eerbetoon brengt het duo met een live band wereldhits als ‘Mrs. Robinson’, ‘Bridge Over Troubled Water’, ‘Homeward Bound’, ‘Cecilia’, ‘The Boxer’ en ‘The Sound Of Silence’. Met de muziek als leidraad vertellen de zangers over de achtergronden die Simon en Garfunkel vormden, over hun samenwerking, over hun dramatische breuk en hun solocarrières. Het komt tot een hoogtepunt met een indringend eerbetoon aan het Central Park reünieconcert uit 1981.

The Simon & Garfunkel Story trok volle zalen in Azië en heel Europa. Het leverde lovende recensies op. Met hun stemmen, hun uiterlijk en hun kleding halen ze het beroemde tweetal verbluffend dichtbij. ,,We kenden het werk van Simon & Garfunkel vooral van de platen van onze ouders’’, vertelt Charles Blyth. ,,Maar toen we ons in het duo verdiepten, ontdekten we pas dat ze nog veel meer prachtige liedjes hebben gemaakt. Het is een feest om die gouden herinneringen met het publiek te delen.’’

Quotes
“Authentic and Exciting”
- The Stage -

“Amazing”
- BBC Radio 2 -

“A Real Treat”
- The Metro -

“Spine-Tingling Harmonies”
- The Daily Record -

“Go on - Treat yourself to a fantastic evening!”
- Victoria Kingston - Author, ‘Simon & Garfunkel - The Definitive Biography’

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Facebook Twitter

Video