Zoek een voorstelling

Vuile Huichelaar Kerstshow

Ik zit hier heel alleen kerstfeest te vieren

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Locatie Theater Kassa Kaarten

Waar gaat de voorstelling over

Een vrolijke meezing-kerstshow vol klassieke, swingende, tenenkrommende en tranentrekkende kerstliedjes, aangevoerd door de dames van Vuile Huichelaar.

December is een bijzondere maand. Beginnend met Sinterklaas en alle discussies eromheen, daarna kerst met zijn eigen verwachtingen, gevolgd door oud en nieuw met de voornemens. Het is een tijd van geld uitgeven, boodschappen doen, agenda’s bijhouden en… er wordt ineens enorm veel van je verwacht. Mooie outfits, ingewikkelde gerechten, opgelegde gezelligheid, wie draait er op voor het diner met de (schoon)familie… en roep nog maar wat van die problemen. Eén van de vragen die typerend zijn voor kerst is: wat doen we met ma?!

Paulette en Saskia hebben dé oplossing: kom met ma en schoonzus, buurvrouw en vriendin of collega lekker de feestdagen inzingen met: ‘Ik zit hier heel alleen kerstfeest te vieren!’
Dan is de basis gelegd voor een ontspannen decembermaand!

Cast & Creatives
Saskia van Zutphen, Paulette Willemse

Pers en publiek quotes
…De sketches zijn sterk en het repertoire valt in de smaak bij het publiek… Bovenal is de voorstelling erg grappig en zeer vermakelijk, Saskia van Zutphen en Paulette Willemse bewijzen dan ook thuis te horen in het theater en weten het publiek gedurende de avond te enthousiasmeren, waardoor er een vrije en ontspannen sfeer ontstaat die zeer prettig aanvoelt. Voor hen die niet weten wat te doen op deze grauwige decemberavonden is het meezingspektakel van Vuile Huichelaar dan ook zeker een aanrader.
Bas Oeijen

…Al met al een heerlijk avondje uit, een avond waar alles in zit, met twee fantastische dames, die weten hoe je het publiek kunt vermaken. En die ook nog eens fantastisch goed kunnen zingen en acteren.
I Love Theater

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Facebook Twitter

Video