Zoek een voorstelling

Flairck

Full House

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Locatie Theater Kassa Kaarten

Waar gaat de voorstelling over

De nieuwe FLAIRCK

Na een succesvolle periode van vele jaren met meer dan 22 albums en talloze concerten over de hele wereld, wordt een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de rijke geschiedenis van Flairck en wordt de fakkel doorgegeven aan een nieuwe generatie.

De nieuwe Flairck geeft, onder leiding van gitarist en bassist Pablo Ortiz, die sinds 2007 deel uit maakt van de band, een line-up van getalenteerde jonge muzikanten een kans. Het gaat hier over de bassist en componist Joris Vanvinckenroye en de drie virtuoze violistes Liesbeth Lambrecht, Mart Flecijn en Zhazira Ukeyeva.

Dit team creëert een fonkelnieuw Flairck-geluid dat de prachtige traditie van de band in ere zal houden onder goedkeurend oog van de oorspronkelijke oprichters Peter Weekers en Erik Visser. De welbekende unieke stijl, boordevol stuwende energie en indrukwekkende instrumentale virtuositeit, zal nieuwe horizonten verkennen.

De nieuwe voorstelling ‘Full House’, een onvergetelijke explosie van kleur en geluid, combineert kersverse muziek met verrassende versies van enkele klassiekers uit het repertoire van de band. Een unieke ervaring van muziektheater met verhaal en muziek, geïnspireerd door de mysterieuze drievoudige Griekse lotsgodin Moira. Zij schudt de kaarten van het lot, verrassend vormgegeven door de unieke stijlen van de drie violistes in de band. De voorstelling is een uitnodiging voor het publiek om verleden, heden en toekomst te beleven van deze legendarische akoestische band met zijn typische klankkleur, theatrale humor en instrumentale intensiteit.

Dit is de nieuwe Flairck. Andere gezichten, zelfde spirit. Bekend en toch nieuw.
Een hedendaagse toenadering tot oude tradities.


Cast
Pablo Patricio Ortiz-Guitars
Joris Vanvinckenroye – Bass
Mart Flecijn – Viool
Liesbeth Lambrecht – Viool / Altviool
Zhazira Ukeyeva - Viool

Creatives
Productie: Flairck
Muziek: Erik Visser | Peter Weekers | Pablo Ortiz | Joris Vanvinckenroye
Regie: Peter Weekers

Quotes

“A new sound, something fresh, different to what the band did in the past but respectful with its own tradition”
Mugs Noticias (Mexico)

“The virtuous new musicians keep the essence of the identity of Flairck, the spirit that drew, with defined strokes, the characteristic profile of this musical entity”
La Jornada (Mexico)

“A display of great energy, a vast variety of musical styles that get mixed together with a very theatrical design”
Red Lab (Mexico)

“The music and sound of Flairck have experimented a full renovation following a spirit of high artistic impact, as it has always been present in the band’s history”
24hours Newspaper (Aguascalientes, Mexico)

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Facebook

Video