Zoek een voorstelling

Leonie Meijer - Hier.

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Locatie Theater Kassa Kaarten

Waar gaat de voorstelling over

Leonie Meijer heeft in het theater een plek gevonden waar haar liedjes, haar ‘live’ stemgeluid en haar persoonlijkheid helemaal tot hun recht komen. Het directe en verrassende contact met haar publiek maakt dat geen avond hetzelfde is en dat haar bezoekersaantallen inmiddels spectaculair groeien.

Met haar nieuwe en inmiddels derde theatertour, getiteld ‘Hier.’ gaat Leonie weer een stap verder op de ingeslagen weg!

Kort geleden trok Leonie in haar eentje met een auto door het zuiden van de Verenigde Staten, de thuisbasis van de blues, de countrymuziek en veel van haar muzikale helden.

Nu zet Leonie haar waanzinnige muzikale talent en haar bijna cabareteske manier van verhalen vertellen in om het publiek reisgenoot te maken van deze muzikale roadtrip. De theaterbezoekers worden meegenomen naar spontane optredens in achteraf cafeetjes van New Orleans en Memphis en via het heiligdom Nashville naar de blues in haar eigen ziel.

De titel ‘Hier.’ is ontleend aan het feit dat iedereen vanuit zijn eigen gezichtspunt altijd hier is, nooit daar. Je kan jezelf nooit verlaten.


Pers quotes

“De diversiteit, de herkenning en de passie voor muziek van Leonie Meijer zijn van zulk hoge kwaliteit dat zij grote zalen verdient. HIER is een zeer gevarieerde voorstelling die elke muziekliefhebber gezien moet hebben”
***** Theaterparadijs

“NJ123 is een album waarmee Leonie Meijer nieuwe wegen inslaat en direct op kop gaat”
Maxazine

“Leonie weet haar eigen gevoel over te brengen, en zich los te maken van de mainstream. Met dit album toont ze vertrouwen te hebben in haar eigen creativiteit, en eerlijk gezegd: dit is terecht”.
Mpodia

Relevante voorstellingen

Mischien zijn deze voorstellingen ook interessant voor u?