Zoek een voorstelling

Brigitte Zingt!

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Locatie Theater Kassa Kaarten

Waar gaat de voorstelling over

Een persoonlijk theaterconcert waarin EVITA-vertolkster en Musical Award winnares BRIGITTE HEITZER haar lievelingssongs uit het internationale en Nederlandse repertoire zingt, ondersteund en begeleid door een aantal topmuzikanten en -zangers. Brigitte Heitzer is van oorsprong een Limburgse boerendochter en de rode draad in dit programma zal dan ook de tegenstelling zijn tussen het boerenleven en de showbusiness.

Met zeer persoonlijke en komische anekdotes, zoals over het moederschap en de minder leuke kanten van de glitter & glamour, rijgt de vrouw met een van de beste stemmen van Nederland de geweldige songs aaneen. Naast musicalartieste profileert Brigitte zich ook steeds meer puur als actrice en als zangeres. Onlangs stond ze als soliste in het prestigieuze Amsterdamse Concertgebouw met songs uit het internationale musicalrepertoire.

Uiteraard zullen in BRIGITTE ZINGT! haar grote en onvergetelijke successen uit de musical EVITA niet ontbreken. Daarnaast een verrukkelijke selectie van de beste en mooiste songs van uiteenlopende artiesten zoals The Beatles, Anouk, Frank Sinatra, Wende Snijders, Ed Sheeran, Willeke Alberti, Toon Hermans, Jacques Brel, Robert Long, Karin Bloemen, Adele en vele andere topartiesten.

BRIGITTE ZINGT en vertelt! Herkenbaar, persoonlijk en met een gezonde dosis zelfspot.


Cast

Brigitte Heitzer, Billy Maluw en anderen

Creatives
Regie Paul van Ewijk | Muzikaal leider Billy Maluw

Voorstelling is met pauze

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Facebook Twitter

Video