Zoek een voorstelling

Roos Blufpand - De Roos

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Locatie Theater Kassa Kaarten

Waar gaat de voorstelling over

Er zijn zoveel soorten rozen: klimrozen, wilde rozen, klaprozen. Sommige ruik je al van verre terwijl anderen amper geur hebben. Maar… er is maar één Roos Blufpand! Tijdens haar voorstelling ‘De Roos’ zal zij zich figuurlijk uitkleden en haar naakte zelf laten zien in aanstekelijke liedjes die zowel verstild als uitbundig zijn. En hoewel de liedjes van Roos soms wat zwaar van toon kunnen zijn, brengt ze alles met een dikke glimlach en flinke portie zelfspot!

De muziek van haar zeer goed ontvangen album ‘Kleed Me Uit’ (feb ’19) vormt de basis van een theatershow waarin Roos met een overdonderende eerlijkheid haar gevoelswereld op een poëtische manier weergeeft. Heen en weer fladderend over de bühne, van het veilige plekje achter de piano tot dansend vooraan het podium, zult u Roos steeds een beetje beter leren kennen. Roos = Roos, dat kun je niet uitleggen. Dat moet je gewoon zelf ervaren.


Cast
Roos Blufpand en anderen

Creatives
Roos Blufpand

Quotes uit recensies
“Roos Blufpand weet als geen ander haar diepste zielenroerselen te verwoorden én bloot te geven [...] een fraaie stap, die verrassend goed uitpakt”
OOR

“Met eerlijke en soms rauwe of gekke teksten waar je best over mag (of moet) nadenken.”
Dagblad De Limburger ★★★★

“Met dit album laat ze met een grote dosis lef haar volwassen kant zien”
Zing Magazine ★★★★★

„De teksten zijn van een hoog niveau en graven in de soms duistere ziel van Roos Blufpand. Toch voelen ze als een warme deken om je heen en wil je met haar meehuilen“
File Under


Voorstelling is zonder pauze en duurt ca. 90 minuten

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Facebook Twitter