Zoek een voorstelling

Diederick’s Debuut

Een Multi-Instrumentale, Muzikale One-Man-Show

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Locatie Theater Kassa Kaarten

Waar gaat de voorstelling over

Diederick Ensink maakt er een sport van om zoveel mogelijk instrumenten te bespelen. Op 7-jarige leeftijd begon hij zijn muzikale loopbaan met vioolles, daarna is het uit de hand gelopen. ‘Een gezonde verslaving’, noemt Diederick het. Het liefste zou hij in zijn eentje alle instrumenten van een orkest willen bespelen… én daarbij nog willen zingen. Dat gaat natuurlijk niet, zou je denken. Om het tegendeel te bewijzen stapt Diederick voor het eerst ‘solo’ het toneel op in ‘Diederick’s debuut’.

Ondertussen is de muziek-instrumenten-teller de 10 al gepasseerd en kan hij door middel van technologie zoals bijvoorbeeld een ‘loop-station’ in zijn eentje dat gedroomde orkest live op de bühne tot leven roepen. Diederick vertelt zijn persoonlijke, muzikale verhaal aan de hand van liedjes uit diverse muziekgenres: van Shaffy tot Coldplay, van Twarres tot Elton John. Zijn eigen songs mogen ook zeker niet ontbreken.

Naast al die muziek, die Diederick op zijn eigen manier vertolkt, kan hij het niet laten om het publiek hier en daar een kleine muzikale masterclass te geven.

Van voorstellingen in het nieuwe jaar worden data later geplaatst.
———

Cast

Diederick Ensink

Creatives

Regie: Vincent van den Elshout | Tekst: Diederick Ensink | Muziek:

Diederick Ensink e.v.a.

Producent: Diederick Ensink en Bram Verhaak

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Facebook