Zoek een voorstelling

Enge Buren - Basta!

BASTA!, de allerlaatste show!

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Locatie Theater Kassa Kaarten

Waar gaat de voorstelling over

Na 2.893 optredens, 7 avondvullende shows, 243 liedjes, 28 dansjes, 156 persiflages, 114 briljante acts, 73 totaal mislukte acts, 1 vuurspuwnummer, 633 pizza’s (calzone), 1 hit, 16 vechtpartijen, 4 scheidingen, 103 instrumenten,

5 transportbusjes, 43.056 keelsnoepjes, 1.412.354 man publiek, 5 x Lowlands,
34 wetenschappelijke theorieën, 27 benefietoptredens, 283 gebroken snaren,
296 gitaarsolo’s, 0 bassolo’s, 8 drumvellen en 2.567 overige (niet nader te omschrijven onzin) is het mooi geweest en begint Enge Buren aan het allerlaatste theaterseizoen, daarna is het voorgoed ‘BASTA!’.

Uit het immense repertoire van dit unieke trio wordt een geheel nieuw programma samengesteld! Meer dan 25 jaar hilarische, maffe, gekke, absurdistische, gevoelige, kritische liedjes en acts levert een schat aan materiaal op om uit te putten. De grootste hits ‘mogen’ worden meegezongen, maar ook kleine subtiele liedjes komen aan bod. De een origineel, de ander opgepoetst en aan deze tijd aangepast en ook nieuw werk zal niet worden geschuwd!

Leest u het goed?
“Mogen worden meegezongen?!”
Jazeker, alles kan, omdat het publiek mede de avond bepaalt! Er zal dus geen show hetzelfde zijn. De afscheidstournee vol anekdotes, onthullingen en verhalen over ruim 25 jaar succesvol toeren langs allerlei theaters, podia, festivals en feesten, is slechts 1 seizoen te zien en daarmee ‘BASTA!’

Van voorstellingen in het nieuwe jaar worden data later geplaatst.

Cast
Michiel Bos, Henk van der Weijden, Pyr Tilma

Creatives
Michiel Bos, Henk van der Weijden, Pyr Tilma
Regie Wannie de Wijn

Quotes

Enge Buren is het beknibbelen beu, ‘BASTA!’ is de allerlaatste theatertour - De Gelderlander

lees hier het hele bericht

Het publiek over Enge Buren:

“…elke show zit vol muzikaliteit, humor en gevatheid, gespeeld door 3 muzikale en sympathieke mannen met karakter…”
“…een humoristische, cabareteske avond die in een rap tempo steeds weer bleef verrassen…”
“…vanuit verschillende invalshoeken werd het publiek steeds weer op het verkeerde been gezet…”
“…maatschappij kritisch, spottend, absurdistisch maar bovenal muzikaal. Kortom een avond onbekommerd lachen met een serieuze ondertoon…”
“…zeer muzikaal stelletje prettig “gestoorden” die er een feestje van maken, maar ook goed zijn voor teksten met een serieuze boodschap…”
“…zelden zo snel het dak eraf zien gaan…”
“…ben je moe ga naar Enge Buren, ben je verdrietig ga naar Enge Buren, ben je depressief ga naar Enge Buren maar ook als je blij bent ga naar Enge Buren want je komt herboren naar buiten als een (nog) blijer mens. Deze voorstelling maakt je vrolijk en gegarandeerd een leuke avond…”
“…wat een muziek virtuozen en scherpzinnige teksten…”
“…wat een creativiteit. Muzikaal, gelaagd. Het verraad vele uren ervaring in muziek en cabaret maken. De timing in het spel van Enge Buren is zo strak en lekker…”
“…een geweldig, ontroerende gekke, mooie, en muzikale show met teksten die binnenkomen met een lach en/of een traan…”
“…naast het geweldige muzikale werk wat de mannen ten gehore brengen, blijven ze de meest normale cabaretgroep zonder kapsones en dat siert hen en maakt de voorstelling nog sterker…”

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Facebook Twitter

Video