Zoek een voorstelling

Adam & Eva 2.0

Komisch, ontroerend en wonderbaarlijk

In ‘Adam & Eva 2.0’ spelen Ellen Pieters en Han Oldigs twee buitenaardse wezens die een planeet creëren en die aarde noemen. Ze gaan hier zo in op dat ze de gedaantes van de man en de vrouw aannemen. We zijn er getuige van hoe ze elkaar ontdekken. De bevreemding, de verwondering en de nieuwsgierigheid. Vol enthousiasme storten ze zich in een soms sensuele en hilarische ontdekkingsreis, met alle gevolgen van dien.

De auteur: “Na crisissen begint er vaak een soort nieuwe wereld, zo voelt het voor velen. Maar hoe is de oude eigenlijk destijds ontstaan? God of Darwin? Of was er nog iets anders aan de hand? Misschien is de aarde wel geschapen door wezens van een andere planeet. In de komedie ‘Adam & Eva 2.0’ krijgt u daar een antwoord op. Komisch, ontroerend en wonderbaarlijk.”

In de hoofdrollen acteursechtpaar Ellen Pieters en Han Oldigs. Twee ras-komedianten die beiden veelvuldig genomineerd en onderscheiden werden (o.a. ‘Adèle Conny Jasperina - De Grote Drie’, ‘My Fair Lady’, ‘Wat Zien Ik?!’, ‘Vijftig Tinten - de parodie’, ‘The Full Monty’).

————

Cast

Ellen
Pieters | Han Oldigs

Creatives
Script: Haye van der Heyden
Regie: Bruun Kuijt
Vormgeving:
Arno Bremers
Licht: Niek Vos
Promo: Camjong Media

Pauze Geen

Duur voorstelling Nog niet bekend

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Instagram Facebook Twitter

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Plaats Locatie Kassa Kaarten

Video