Zoek een voorstelling

Casa Caminita on tour

Muzikale reis naar Italië

Hij is chef bij 24Kitchen en zij is zangeres bij Mrs. Einstein, maar ook degene die thuis de broek aan heeft. En dan zijn er nog twee prachtige dochters. Eén is zangeres en gooide hoge ogen bij ‘Holland’s Got Talent’ en de ander kijkt liever de kat uit de boom; het is al druk genoeg thuis.

Welkom bij Casa Caminita, een vrolijke show waarin wordt gekookt, de verhalen van vroeger over oma worden verteld en waar veel wordt gezongen. De familie neemt u mee naar het prachtige eiland Sicilië. Het eiland van de maffia, cannoli, pasta en de liefde. Een met zon overgoten voorstelling, tikje chaotisch maar elke keer weer hartverwarmend met als charmante gastheer Giovanni Caminita die samen met zijn vrouw en dochters en een live band Italië naar het theater brengt.

Het publiek wordt verwend deze avond; er wordt gestreden om leuke goodiebags, sommigen mogen proeven van de heerlijke gerechten die live gekookt worden en iedereen krijgt het Casa Caminita receptenboekje met de favoriete Italiaanse recepten van de familie mee.

——

Cast
Giovanni Caminita | Linda Caminita | Anna Caminita | Sara Caminita

Pauze geen

Duur voorstelling 90 minuten

Facebook

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Plaats Locatie Kassa Kaarten