Zoek een voorstelling

COMEDYPACT Remy Evers & Thjum Arts

ComedyPact is een samenwerking tussen Impact Entertainment en The Talent Room, beide ervaren op het gebied van het begeleiden van jong, aanstormend talent. We gaan op tournee met een selectie van onze talenten onder de noemer ‘ComedyPact on Tour’. Voor u als publiek het beste van twee werelden. Voor en na de pauze een nieuw cabarettalent dat stiekem toch al zijn sporen verdiend heeft, bijvoorbeeld door het winnen van één van de Nederlandse cabaretfestivals.

We hebben twee kanjers geselecteerd:

Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019)

Remy Evers zal zijn ideale wereld aan u tonen. Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

Thjum Arts (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2022)

Als Thjum het podium op komt, gebeurt er iets. Met zijn droogkomische doordachte stijl weet hij alledaagse onderwerpen op een originele manier te bekijken. Hij onderzoekt het leven op een dusdanige manier dat je na afloop niets anders kan zijn dan onder de indruk.

Thjum won zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2018, in 2020 haalde hij de finale van het Leids Cabaretfestival en in 2022 won hij zowel de jury-als publieksprijs van het belangrijkste Nederlandse cabaretfestival Cameretten.

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Plaats Locatie Kassa Kaarten