Zoek een voorstelling

COMEDYPACT Remy Evers, De Meiden van Toen, Thjum Arts

ComedyPact is een samenwerking tussen Impact Entertainment en The Talent Room, beide ervaren op het gebied van het begeleiden van jong, aanstormend talent. Sinds dit jaar gaan we op tournee met een selectie van onze talenten onder de noemer ‘ComedyPact on Tour’. Voor u als publiek het beste van twee werelden. Voor en na de pauze nieuwe cabarettalenten die stiekem toch al sporen verdiend hebben; bijvoorbeeld door het winnen van één van de Nederlandse cabaret festivals.

We hebben drie kanjers geselecteerd:

Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019)

Remy Evers zal zijn ideale wereld aan u tonen. Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

Thjum Arts (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2022)

Als Thjum het podium op komt, gebeurt er iets. Met zijn droogkomische doordachte stijl weet hij alledaagse onderwerpen op een originele manier te bekijken. Hij onderzoekt het leven op een dusdanige manier dat je na afloop niets anders kan zijn dan onder de indruk.

Thjum won zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2018, in 2020 haalde hij de finale van het Leids Cabaretfestival en in 2022 won hij zowel de jury-als publieksprijs van het belangrijkste Nederlandse cabaretfestival Cameretten

De Meiden van toen nemen een kijkje in het leven van drie jonge vrouwen. Verwachtingen, twijfels, overwinningen, relaties, teleurstellingen en ietwat overdreven huilbuien. Moedig en gewapend met een grote dosis humor, trotseren DE MEIDEN allerlei levensvragen. Een feel good voorstelling die je niet wilt missen! DE MEIDEN waren meermaals een grote hit op het Noorderzon Festival.

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Plaats Locatie Kassa Kaarten