Zoek een voorstelling

Diederick Ensink - Diederick’s debuut

Een Multi-Instrumentale, Muzikale One-Man-Show

Diederick Ensink maakt er een sport van om zoveel mogelijk instrumenten te bespelen - ‘een gezonde verslaving’, noemt Diederick het. Het liefste zou hij in zijn eentje alle instrumenten van een orkest willen bespelen… én daarbij ook nog willen zingen. Dat gaat natuurlijk niet, horen we je denken. Om het tegendeel te bewijzen stapt Diederick op het toneel in ‘Diederick’s Debuut’.

Ondertussen is de muziek-instrumenten-teller de 10 al gepasseerd en kan Diederick door middel van technologie, zoals bijvoorbeeld een ‘loop-station’, in zijn eentje dat gedroomde orkest live op de bühne tot leven wekken. Diederick vertelt zijn persoonlijke, muzikale verhaal aan de hand van muziek uit diverse muziekgenres. Van Shaffy tot Coldplay, van Beethoven tot Billy Joel, allen op zijn eigen manier vertolkt. Ook zelf geschreven muziek mag niet ontbreken en het publiek wordt hier en daar getrakteerd op een kleine muzikale masterclass.

‘Diederick’s Debuut’- Een Multi-Instrumentale, Muzikale One-Man-Show.

—-

Cast
Diederick Ensink
Creatives
Regie: Vincent van den Elshout | Tekst: Diederick Ensink | Muziek: Diederick Ensink e.v.a.
Producent: De TheaterJongens

Quote(s) uit recensie(s)
Musicalworld
: **** ‘‘Diederick Ensink kan Muzikaal bijzonder veel en dat levert een leuke ontspannen theateravond op’‘
Musicalsites:**** ‘‘Een avond vol magische muziekmomenten’‘

Kenmerken/Thematiek
Multi-instrumentalist.
One-Man-Show. Muzikale magie. Het verhaal van een door muziek bevangen persoon. Hoe is de gezonde verslaving van het bespelen van onmogelijk veel instrumenten ooit begonnen? De meest uiteenlopende muzikale weetjes, een avondje uit en een muzikale masterclass in één!

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Instagram Facebook

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Plaats Locatie Kassa Kaarten

Video