Zoek een voorstelling

Het Trio van Toen - De 50-er jaren show

Liedjes om nooit te vergeten

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Plaats Locatie Kassa Kaarten

Waar gaat de voorstelling over

Het Trio van Toen bestaat uit ervaren muzikanten die hun sporen in de muziek al ruimschoots verdiend hebben; met op piano Pieter van Santen, Thomas Kwakernaat op contrabas en Monique van de Keer zang. Drie geweldige musici die garant staan voor een muzikale uitvoering op topniveau. Als speciale gast ontvangen zij in hun nieuwe programma Michael van Praag op drums. (Max van Praag was de broer van zijn vader en dus zijn oom).

In een paar jaar tijd heeft het trio al ruim 160 optredens gerealiseerd. Ze brengen herkenbare, soms vergeten, prachtige Nederlandstalige liedjes uit de jaren 50 en 60 van Max van Praag, Annie de Reuver en Eddy Christiani.

Het programma is swingend, afwisselend, herkenbaar en luchtig. Door leuke anekdotes en veel humor verbinden zij de liedjes. Michael van Praag is niet alleen een goede drummer, maar voegt ook door zijn familieband met Max van Praag wat ‘familiegeheimen’ toe. De liedjes zijn herkenbaar: ‘Als ik tweemaal met mijn fietsbel bel’, ‘Als de deur zacht opengaat’, ‘Kijk eens in de poppetjes van mijn ogen’, ‘Als op Capri’ etc. Thomas en Pieter zijn multi-instrumentalisten die naast piano en contrabas ook moeiteloos switchen naar saxofoon en gitaar!

De liedjes zijn in een nieuw jasje gestoken en door de jazz-achtergrond van de muzikanten swingen de nummers de pan uit! De zang van Monique is pakkend en het publiek wordt van harte uitgenodigd om mee te zingen.

—-

Cast
Monique van de Keer: zang | Michael van Praag: drums | Pieter van Santen: piano | Thomas Kwakernaat: bas
Creatives
Monique van de Keer | Michael van Praag | Pieter van Santen | Thomas Kwakernaat
Duur voorstelling
Voor de pauze: 45 minuten | Na de pauze: 45 minuten

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Facebook