Zoek een voorstelling

Het trio van toen - De 50-er jaren show

Liedjes om nooit te vergeten

Het Trio van Toen bestaat uit: Monique van de Keer (zang), Pieter van Santen (piano) en Thomas Kwakernaat (contrabas). Drie geweldige musici die garant staan voor een muzikale uitvoering op topniveau! Als speciale gast ontvangen zij in hun nieuwe programma de fantastische drummer Michael van Praag (inderdaad de neef van Max van Praag.)

Het trio wordt veel gevraagd op te treden. In een paar jaar tijd hebben zij al ruim 160 optredens gerealiseerd met herkenbare, soms vergeten, prachtige Nederlandstalige liedjes uit de jaren 50 en 60.

Het programma is swingend, afwisselend, herkenbaar en luchtig. Anekdotes met veel humor en waargebeurde verhalen vormen de rode draad in deze muzikale voorstelling. Michael van Praag speelt niet alleen fantastisch drums, maar voegt ook door zijn familieband met Max van Praag wat ‘familiegeheimen’ toe. De liedjes zijn herkenbaar: ‘Als ik tweemaal met mijn fietsbel bel’, ‘Kijk eens in de poppetjes van mijn ogen’ en ‘Als op Capri’. Thomas en Pieter zijn multi-instrumentalisten die naast piano en contrabas ook moeiteloos switchen naar saxofoon, gitaar en ukelele! De liedjes zijn in een nieuw jasje gestoken en door de jazz-achtergrond van de muzikanten swingen de nummers de pan uit! De zang van Monique is pakkend en het publiek wordt van harte uitgenodigd om mee te zingen.

———

Cast
Monique van de Keer – zang | Michael van Praag – drums | Pieter van Santen – piano | Thomas Kwakernaat - bas

Creatives
Monique van de Keer | Michael van Praag | Pieter van Santen | Thomas Kwakernaat

———

Extra informatie
Voorstelling is met pauze

Duur voorstelling: Voor de pauze 45 min - Na de pauze: 45 min

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Facebook

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Plaats Locatie Kassa Kaarten