Zoek een voorstelling

Kijkbuisvrienden

Al je TV-jeugdhelden in het theater!

Al je jeugdhelden zijn terug van weggeweest! Sterker nog, ze zijn live te bewonderen in het theater!
‘Kijkbuisvrienden’ is een muzikale theatershow vol nostalgie en is met recht een ‘trip-down memory lane’ te noemen. Een avond lang zullen oude jeugdhelden eenmalig herrijzen. In wonderschone liedteksten, persoonlijke verhalen, herkenbare tunes en grappige anekdotes passeren alle spraakmakende kinderprogramma’s in rap tempo de revue.

Onder leiding van Stanley Stokkermans (zoon van componist Joop Stokkermans) zal een vijfkoppige live band de grootste televisietunes spelen en kan iedereen uit volle borst meezingen. Ook ontdekken ze weer oude pareltjes van componisten als Harry Bannink, Joop Stokkermans, Tonny Eyk en Ruud Bos. De voorstelling wordt geregisseerd door Arie Cupé. Hij was als regisseur verantwoordelijk voor de laatste theatershows van Willeke Alberti en regisseerde onder andere ‘De Krasse Knarren Revue’, ‘Koffers vol Annie’ en een soloprogramma van Frans Mulder.

Grote namen als Tony Neef en Loeki Knol zullen het publiek meenemen door hun jeugd met naast muziek uiteraard ook beeldfragmenten. De oude jeugdhelden nemen zelf uniek en nooit eerder vertoond beeldmateriaal mee, zoals exclusieve beelden van achter de schermen.

Veel jeugdhelden van weleer doen mee: Edwin Rutten, Gerda Havertong, Barrie Stevens, Maroesja Lacunes en de Vlaamse zangeres Connie Neefs.

Het publiek krijgt tevens de kans om vragen te stellen aan hun grote jeugdhelden. Daarnaast zal allesweter Ydwer Bosma (bekend van onder andere de NTR programma’s ‘Klokhuis’, ‘Welkom In De Geschiedenis’) het publiek meenemen aan de hand van grappige en bijzondere achtergrondweetjes, nooit vertoonde beelden en anekdotes. Kortom een avondje weer ouderwets genieten… en weer met ‘natte haartjes in de theaterstoel’ kijken naar je favoriete jeugdhelden!

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Instagram Facebook

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Plaats Locatie Kassa Kaarten
1728991800Di 15 okt 2024 13:30 Tiel Schouwburg Agnietenhof 0344-673500 Kaarten reserveren