Zoek een voorstelling

Marijn Brouwers - Troostroof

Het gaat weer goed! Gelukkig kwam de wereld weer in beweging en mochten we weer naar buiten. Succes, schoonheid en plezier stralen weer in het licht.

Wie lacht, hoeft geen medelijden, want het gaat weer goed! Maar in het donker schuilen angst, verlies en verdriet. Iedereen heeft het en iedereen wil troost. Troost is geen diamant of een dure Rolex. Troost kan je van niemand afpakken. Of kan dat wel? En wat als jouw verdriet erger is dan het verdriet van een ander? Bestaat er zoiets als ‘recht op troost’?

We mogen dan wel allemaal anders zijn, in het donker hebben we één ding gemeen en zijn wij broeders in de dood.

In de zomer van 2018 keek Marijn Brouwers deze dood in de ogen en stond zijn leven stil. Na maanden van ziekenhuis en revalidatie vocht hij zich stap voor stap terug in het leven in. Brozer, zachter maar krachtiger.

En toen… Toen was er die pandemie. Weer stond het leven stil, maar dit keer van iedereen. Het duurde maanden, jaren voordat de wereld weer openging. Maar nu het weer kan en mag, zingt Marijn zijn verhaal.

‘Troostroof’ is een voorstelling voor iedereen wiens leven op een dag veranderde. Een muzikaal theaterprogramma over hoop, moed en troost. Nieuw Nederlandstalig repertoire over omgaan met verandering, het veranderen van koers, de eenzaamheid van verdriet en de rijkdom van samen zijn. Over het plezier dat je vond na verdriet.

Na succesvolle programma’s over zijn helden Frans Halsema, Charles Aznavour, Chet Baker, na zijn programma met Jenny Arean en zijn rol van Bruce Ismay in de musical ‘Titanic’ afgelopen seizoen, komt Marijn nu met een nieuw muzikaal soloprogramma.

Dit keer is de held geen zanger, maar is de held het leven zelf.

—-

Cast
Marijn Brouwers
Creatives
Regie: Vincent van den Elshout
Teksten van onder anderen: Jurrian van Dongen, Ivo de wijs, Marijn Brouwers

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Instagram Facebook

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Plaats Locatie Kassa Kaarten

Relevante voorstellingen

Mischien zijn deze voorstellingen ook interessant voor u?