Zoek een voorstelling

OG3NE Sweet Harmony Tour

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Locatie Theater Kassa Kaarten

Waar gaat de voorstelling over

Nadat in maart de SWEET HARMONY TOUR abrupt werd afgebroken door het Corona virus ontstond iets unieks. Omdat Amy door het missen van één long tot de risicogroep behoort, zaten Lisa, Amy en Shelley allemaal van elkaar gescheiden in zelfgekozen thuisisolatie. Toch werd er een manier gevonden om samen te zingen, los van elkaar. Het resultaat van hun’ Home Isolation video’s’ ging viral op alle social platforms.

Miljoenen mensen volgden de verrichtingen van OG3NE in Corona tijd en wereldwijd werd het niveau van hun meerstemmige samenzang geroemd. Ook beroemde bandleden van Queen, Simon and Garfunkel en Earth Wind & Fire reageerden lovend.

Alle ‘Home Isolation’ video’s behalen miljoenen streams en de drie EP’s met steeds vijf nummers behaalden ieder binnen enkele dagen de nummer 1 positie van de albumlijst. Ook was OG3NE de eerste met een pay-per-view streamconcert. In totaal gaven zij drie succesvolle ‘Home Isolation Concerts’ vanuit een Corona proof studio.

Na lange tijd dan eindelijk weer in het theater te bewonderen … de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley met hun eigen live band met de SWEET HARMONY TOUR. De ticketverkoop voor deze tour begint in augustus! Wees er snel bij; de concerten van OG3NE zijn meestal in korte tijd uitverkocht!

Van voorstellingen in het nieuwe jaar worden data later geplaatst.