Zoek een voorstelling

OG3NE Sweet Harmony Tour Unplugged

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Locatie Theater Kassa Kaarten

Waar gaat de voorstelling over

In het seizoen 2021 keren de dames van OG3NE weer terug in het theater met de SWEET HARMONY TOUR, maar in een speciale coronaproof UNPLUGGED versie, waarbij u op 1,5 meter optimaal gaat genieten!

Door corona werd in maart 2020 hun tournee abrupt afgebroken. Toch ontstond er iets moois. Tijdens de maanden van corona isolatie wisten de dames van OG3NE met ‘Home Isolation Video’s’ wekelijks miljoenen mensen te betoveren. Wereldwijd werd het niveau van hun meerstemmige samenzang geroemd. Ook beroemde bandleden van Queen, Simon and Garfunkel en Earth Wind & Fire reageerden lovend. Liefst twee maal bejubelde niemand minder dan Dolly Parton de dames voor hun versie van ‘Jolene’.

Alle ‘Home Isolation’ video’s behaalden miljoenen streams en de 3 EP’s behaalde de nummer 1 positie van de album lijst. Vanuit een Coronaproof studio gaven zij streaming online drie succesvolle ‘Home Isolation Concerts’. Door het explosieve succes van de ‘Home Isolation’ Video’s, de corona maatregelen (1,5 meter regeling) en de vraag naar tickets is de tournee aangepast en flink uitgebreid met extra voorstellingen.

Voor het eerst UNPLUGGED on tour waarbij de bijzondere vocale kwaliteiten nog meer ruimte krijgen. Vanzelfsprekend zullen de ‘Home Isolation Successen’ in de show niet ontbreken. Na lange tijd zijn ze dan eindelijk weer in het theater te bewonderen … de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley met de SWEET HARMONY TOUR UNPLUGGED.

Wees er snel bij; de concerten van OG3NE zijn meestal in korte tijd uitverkocht!