Zoek een voorstelling

Phil Bee - With a little help from my friends

Eén van de beste zangers in zijn genre in Europa

Phil Bee speelt al meer dan 30 jaar op internationale podia met zijn blues- en soul gerelateerde bands. Met in de trofeekast diverse Dutch Blues Awards en prijzen voor beste zanger, beste CD, beste band wordt hij beschouwd als één van de beste zangers in zijn genre in Europa.

Met die bagage schreef hij zich in voor ‘The Voice Senior 2021’. Onbekend bij het mainstream publiek heeft hij ronde voor ronde, met zijn soulvolle stem, de jury en uiteindelijk in de finale het stemmende publiek, weggeblazen. Unaniem vond men Phil de terechte winnaar, in, wat de redactie bestempelde als, de sterkste editie van alle jaargangen.

Met onder andere nummers als ‘Tennessee Whiskey’ en ‘When a man loves a woman’ werd tevens een voorproefje gegeven aan het Nederlandse publiek wat ze van Phil Bee’s band kunnen verwachten tijdens live shows. In dat kielzog ook prachtige eigen nummers.

Phil Bee brengt je terug naar de 60’s en 70s en dat met eigen versies van covers én eigen nummers van een van zijn 17 albums. Een vleugje Joe Cocker is nooit ver weg, maar het is veel meer dan dat. Rauw, ongepolijst, ondersteund door een super strakke band van Nederlandse top muzikanten.

—-

Cast
Phil Bee – vocals

Guy Smeets – gitaar | Niels van der Steenhoven – gitaar | Pascal Lanslots – Hammond en overige toetsen | Arie Verhaar – drums | Marco Ooninckx- bass | Natasja den Toom – (backing) vocals | Fluer Janssens – (backing) vocals

Creatives
Phil Bee

Quotes uit recensies
“Belachelijk goed gewoon” Angela Groothuizen
“Wat jammer dat mijn Pa dit nooit heeft mogen horen”- André Hazes
“Phil is het best bewaarde blues geheim van Nederland” - Johan Derksen
“F*cking fantastisch, ongelooflijk goed” - Giel Beelen
“Zomaar uit Nederland onze eigen Phil. Kippenvel” - Jan Donkers

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Instagram Facebook

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Plaats Locatie Kassa Kaarten