Zoek een voorstelling

Phil Bee - Blue Eyed Blues & Soul Tour

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Locatie Theater Kassa Kaarten

Waar gaat de voorstelling over

Phil Bee, zanger, en al meer dan 30 jaar op het podium. Hij wordt door velen beschouwd als één van de beste vocalisten van Europa in zijn genre. Phil tourt met zijn eigen 6-koppige band. Recente bands en projecten die hij gedaan heeft: Erwin Java Band, Johan Derksen Theatertour, Jan Akkerman (My Brainbox) e.a.

Phil was finalist van het succesvolle – gemiddeld 1 miljoen kijkers per uitzending - SBS6 muziekprogramma (2020) ‘We Want More’, waarna André Hazes een groot fan van Phil werd. Inmiddels hebben de heren samen de successingle ‘Need Your Love So Bad’ opgenomen en speelt Phil Bee regelmatig als support-act bij de André Hazes Band. Verdere gezamenlijke live- en studiosamenwerkingen staan in de planning.

De ‘Phil Bee stijl’ kan het beste vergeleken worden met muziek uit de jaren 60 en 70, met Soul en Blues doordrenkte vocalen. Het doet denken aan Joe Cocker, maar het is veel meer dan dat. Originele liedjes en covers in eigen stijl brengen je terug in de tijd waarin muziek nog rauw en ongepolijst was.

De carrière van Phil Bee is inmiddels een behoorlijk boekwerk: winnaar Dutch Blues Award, beste zanger, beste band, beste CD, winnaar Dutch Blues Challenge, hij speelde enkele malen in Memphis in de BB King’s Blues Club en ook op festivals over heel Europa.

Daarnaast heeft hij samengewerkt met onder anderen Noel Redding, Steve Lukather, Jan Akkerman en vele anderen. Inmiddels heeft hij ook al 16 albums op zijn conto.