Zoek een voorstelling

Phil Bee - Blue Eyed Blues & Soul Tour

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Locatie Theater Kassa Kaarten

Waar gaat de voorstelling over

Phil Bee speelt al 30 jaar op internationale podia (van Memphis tot Warschau) met zijn blues- en soul gerelateerde bands. Hij won diverse Dutch Blues Awards voor beste zanger, beste CD en beste band.

Het ‘grote mainstream’ en meteen ook miljoenenpubliek heeft kennisgemaakt met Phil Bee in het muziekprogramma ‘We Want More’ (SBS6) waarin hij met zijn band in enkele uitzendingen iedereen, inclusief de voltallige jury die toch niet meteen te boek staat als grote blues en soul adepten, heeft verbaasd. André Hazes was vanaf de eerste noot fan en dat resulteerde in een nauwe samenwerking na de laatste uitzending. De single ‘Need your love so bad’ werd samen opgenomen en door DINO Music uitgebracht. Ook in de 2021 Corona periode was Phil regelmatig te zien bij Veronica Inside en bij het Fieldlab evenement in de Ziggo Dome .

Phil Bee neemt je mee naar de jaren 60/70 met eigen versies van covers én eigen nummers van één van zijn 16 albums. Een vleugje Joe Cocker is nooit ver weg, maar het is veel meer dan dat. Rauw, ongepolijst en ondersteund door een super strakke band van Nederlandse topmuzikanten.


Cast
Phil Bee – vocals
Guy Smeets – gitaar | Niels van der Steenhoven – gitaar | Pascal Lanslots – Hammond en overige toetsen | Arie Verhaar – drums |Marco Ooninckx- bass |Natasja den Toom – (backing) vocals


Creatives
Phil Bee


Quotes uit recensies
“Wat jammer dat mijn Pa dit nooit heeft mogen horen”- André Hazes
“Phil is het best bewaarde blues geheim van Nederland” - Johan Derksen
“Wat een stem, wat een band!” - Trijntje Oosterhuis
“F*cking fantastisch, ongelooflijk goed” - Giel Beelen
“Zomaar uit Nederland onze eigen Phil. Kippenvel” - Jan Donkers

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Facebook

Video