Zoek een voorstelling

Sven Ratzke - 20th Century Songs

Sven Ratzke, entertainer pur sang en internationale sensatie, bracht publiek en pers de laatste jaren al in vervoering met zijn Bowie shows. Voorstellingen van hoog niveau en klasse waarin hij de legendarische songs naar zijn eigen hand zette, voor ontroering zorgde en met zijn verhalen zijn publiek op een tijdsreis nam met zijn soms hilarische uitstapjes. Want Ratzke heeft een gouden combi: hij is een fenomenaal zanger maar ook een buitengewoon entertainer die elk publiek in zijn ban trekt, of dat nu in NYC, Sydney, Berlijn of Enschede is.

Met zijn nieuwe show duikt hij in zijn catalogus van de mooiste songs van de afgelopen eeuw. Songs over het grote verlangen, waar iedereen een herinnering aan heeft, maar op deze avond verschijnen ze in compleet nieuw licht. Samen met een virtuoos aan de vleugel, uitgekleed tot hun essentie. In deze intieme setting raken ze diep. Ratzke raakt, fascineert, verrast en entertaint zijn publiek met deze show van wereldniveau.
20th Century Songs zal over de halve wereld te zien zijn, onder andere in Berlijn, Hamburg, München, Zürich, London, Sydney, Melbourne, New York en Auckland.
Met nummers van onder anderen Jacques Brel, Nick Cave, Nina Simone, Astor Piazzola, Leonard Cohen, Nina Hagen, Harry Nilsson en uiteraard ook nog een vleugje David Bowie.

Cast
Sven Ratzke: zang

Creatives
Regie: Dirk Groeneveld

De pers over Ratzke

“Ratzke is an entertainer and singer with a huge gift, who puts his audiences under a spell.”
Die Welt *****


“Een onweerstaanbare performer”
NRC ****


‘Wat een entertainer !”
De Volkskrant *****
“One of the best performers of his generation”
Time out NYC *****
“Ratzke delivers haunting interpretations”
Times London *****

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Facebook Twitter

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Plaats Locatie Kassa Kaarten