Zoek een voorstelling

Titanic de musical

Tony Award winnaar voor Beste Musical en Beste Muziek

Titanic de musical

Tony Award winnaar voor Beste Musical en Beste Muziek

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Locatie Theater Kassa Kaarten

Waar gaat de voorstelling over

Groot succes, 25.000 Kaarten verkocht voor musical TITANIC

Met meer dan 800 voorstellingen op Broadway behoort Titanic de Musical tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium. 25 Jaar na de première van Titanic op Broadway komt de musicalhit en winnaar van Tony Awards voor Beste Musical terug naar Nederland. Een meeslepend verhaal over hoop, liefde en ambitie. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast in uw eigen theater. Reis mee en beleef een onvergetelijke avond uit! Mis het niet.

10 april 1912. Het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld vertrekt uit de haven van Southampton met bestemming New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het lot dat hen wacht. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water.

Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte.

In deze grootse musicalproductie met live-orkest beleeft u de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld. De musical met muziek en liedteksten van Maury Yeston en een script van Peter Stone won vijf Tony Awards (waaronder de awards voor beste musical en beste muziek) en een Drama Desk Award.

Cast
René van Kooten, Richard Spijkers, Marijn Brouwers, Mariska Van Kolck, Han Oldigs, Wieneke Remmers, Dennis Willekens, Marcel Visscher, Linda Verstraten, David van den Tempel, Julia Berendse, Rolf Koster, Me-lise de Winter, Jordy van Loon, Brecht van Arnhem, Martijn Vogel, Martijn van Voskuijlen, Mark Roy Luykx, Sjoerd Oomen, Victor Marinus, Juliëtte van Tongeren, Pepijn van Bokhoven, Alexander Boone, Sophie van Lent en Eva van Kalsbeek

Creatives
Script: Peter Stone | Muziek: Maury Yeston | Regie: Paul van Ewijk | Vertaling: Daniël Cohen |
Decor: Eric van der Palen | Kostuums: Arno Bremers |
Licht:
Coen van der Hoeven | Pruiken: Bobby Renooij

Quote(s) uit recensie(s)

“A Triumph”

★★★★★ The Times

Breathtaking

★★★★ The Guardian

Magnificent

★★★★ The Telegraph

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Instagram Facebook

Video