Zoek een voorstelling

Yoga in Concert - De reis van de vlinder

De reis van de vlinder

Na de stilte komt muziek het dichtst bij het zeggen van het onzegbare. Welkom bij het unieke en betoverende evenement: ‘Yoga in Concert - De reis van de vlinder’. Stap binnen in een wereld waar muziek en mindfulness samenkomen om een diepgaande ervaring van innerlijke rust en verbinding te creëren. In dit bijzondere concert worden de klanken van de muziek niet alleen gehoord, maar ook gevoeld. Het is een uitnodiging om volledig aanwezig te zijn, om elk moment bewust te beleven en te omarmen in het hier en nu. Terwijl de muziek je zintuigen streelt, word je uitgenodigd om met geleide meditaties en ademhalingsoefeningen diep te ontspannen en je volledige aandacht te richten op het huidige moment. De harmonieën van de muziek vermengen zich met de stilte van je eigen geest, waardoor een gevoel van sereniteit en heelheid ontstaat. Het is een totale overgave aan het moment, een ervaring van eenheid tussen lichaam, geest en ziel.

‘Yoga in Concert – De reis van de vlinder’ is meer dan alleen een muzikaal optreden; het is een reis naar binnen, naar de kern van je eigen wezen. Het is een kans om los te laten, te helen en te groeien en om een dieper begrip te krijgen van jezelf en de wereld om je heen. Welkom bij onze magische reis. Sluit je ogen, open je hart en laat onze muziek je omarmen. Dompel jezelf onder in de magie van ‘Yoga in Concert’. Een ervaring die je niet alleen hoort, maar ook voelt, die je niet alleen raakt, maar ook transformeert.

De voorstelling is geschikt voor alle niveaus. Iedereen is welkom!

NB Neem je eigen yogamat en meditatiekussen/-bankje mee. Zorg voor een warme trui en/of deken voor de slotontspanning. Op die manier wordt ‘Yoga in Concert’ een onvergetelijke ervaring en geluksmoment!

Meer informatie over deze voorstelling vindt u hier.

Instagram Facebook

Komende voorstellingen in de theaters

Datum Tijd Plaats Locatie Kassa Kaarten
1730662200Zo 03 nov 2024 20:30 Den Helder Theater de Kampanje 0223-674664 Kaarten reserveren
1738490400Zo 02 feb 2025 11:00 De Meern Podium Hoge Woerd via website Kaarten reserveren
1742724000Zo 23 mrt 2025 11:00 Gouda De Goudse Schouwburg 0182-513750 Kaarten reserveren